Aalestrup Naturefterskoles Undervisningsportal

Du er her:   Hjem > Gratis software i undervisningen

Gratis software i undervisningen

Der findes masser af gratis software (Freeware) som du kan bruge i stedet for at købe de mange dyre løsninger (eller bruge ulovligt software).

Du får som elev gratis adgang til Microsoft Officepakke 365, Windows 10 og antivirus mv., mens du går på Naturefterskolen!

Her er nogle gode eksempler:

• Microsoft Office 365 - er gratis når du er elev eller personale på ANE. Kontorpakke med alt hvad du skal bruge (tekstbehandling, regneark, Teams, powerpoint osv.). Når du henter programmet, bliver du bedt om din Uniloginbruger. Du skal skrive det efterfulgt af "@naturefterskolen.dk". Fx. lulu3456@naturefterskolen.dk - og så din normale Uniloginkode. Hent og installer! Her henter du også bla. "Teams".
  • PhotoFiltre er et let, enkelt og overskueligt gratis tegneprogram og billedebehandlingsprogram.
  • Scribus er et såkaldt DTP (DeskTop Publishing program). Måske du skal lave din egen avis eller en brochure?
  • Antivirus - husk altid at have et Anti-virusprogram på din pc! Skolen tilbyder F-secure gratis, mens du er elev hos os.
  • Malwarebytes - Fjern malware mv. på din pc.
  • Wordmath - gratis matematikprogram til Words
  • Adobe Reader - læs pdf. (Libre Office kan også dette).
  • Drive clone - Tag en fuld kopi af din harddisk (data og system). Eventuel ifm. reparation af pc.
  • Teamviewer eller Anydisk - fjernstyr en pc. vha. et af disse programmer.
  • Omregner online - Kilo til pund, meter til fod etc. Programmet kører online og skal ikke først hentes.

Rapporter meget gerne links, som ikke virker længere eller kom med forslag til andre spændende (gratis) steder!

« forrige  |   top  |   næste »
News

Siden er en del af Aalestrup Naturefterskoles websystem | Kontakt Webmaster | Copyright ANE 2017. Forbehold for trykfejl. | Login